Taft

Taft

Schwarzkopf professionals, dé hair-experts voor meer dan 100 jaar, hebben al hun kennis samengebracht om onder Taft een complete haarstyling range te creëren. Met dit complete assortiment zorgt Taft voor perfectie van je haar, onder alle omstandigheden.

60 jaar geleden, sinds de introductie van ‘s werelds eerste haarspray heeft Taft zich gevestigd als essentieel merk dat trendy styles creëert. Met fantastische volume, geweldige glans, en de perfecte hold in elke situatie, is Taft gecreëerd om te voldoen aan de individuele behoeftes van de consumenten.

Het uitgebreide aanbod van haarsprays, haarlak, mousses, gels, wax, en andere producten bieden een langdurige hold dat styling dromen laat uitkomen. Het is dan ook niet verrassend dat Taft zich heeft gevestigd als toonaangevend styling merk in Europa*.

Taft is niet alleen een grote speler in de Europese styling markt, maar leidt ook wat betreft innovaties en veranderingen in de markt. Vanwege de veranderende styling behoeftes van Taft consumenten blijft het merk zichzelf en haar uitgebreide product aanbod ontwikkelen om te voldoen aan iedere styling behoefte. 

 

*Bron: Nielsen, Eurobrand Shares Hairstyling, value YTD JA 2018