Skip to Content

Total Repair

Om beschadigd, breekbaar of droog haar te herstellen, is een aangepaste verzorging nodig. De Total Repair lijn van Gliss herstelt het haar in de diepte en zorgt na gebruik dat je haar er weer glad en soepel uitziet. Voor een optimaal resultaat, raden wij het gebruik van ons stappenplan aan:

Ontdek het stappenplan van Gliss Total Repair

Stap 1: Reiniging van het haar met onze Total Repair Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo vervolgens goed in en was het daarna grondig uit.

Stap 2: Ontwarring van het haar met onze Total Repair Conditioner. Breng de conditioner aan op nat en gewassen haar. Laat de conditioner even intrekken en was het daarna grondig uit.

Verzorging van het haar met één van onze Total Repair Treatments.

Stap 3: Breng het Total Repair Haarmasker aan op nat haar, voor of na het wassen van je haar. Laat het masker 2 tot 3 minuten inwerken en spoel daarna gronding uit. Wij raden aan om ons haarmasker 2 tot 3 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Stap 4: Schud de Total Repair Anti-klitspray voor gebruik. Na iedere wasbeurt in handdoek droog haar spuiten. Niet uitspoelen!

Stap 5: Breng na het wassen de Direct Repair Treatment aan in handdoek droog haar masseren en doorkammen. Spoel de treatment niet uit! Wij raden aan om onze Direct Repair Treatment 2 tot 3 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Stap 6: Spray de Total Repair Brilliant Tonic gelijkmatig op je haar na het stylen. Spoel de brilliant tonic niet uit!

Total Repair
 • GLISS
  Total Repair Shampoo
  ...
 • GLISS
  Total Repair Conditioner
  ...
 • GLISS
  Total Repair Anti-Klitspray
  ...
 • GLISS
  Total Repair Masker
  ...
 • GLISS
  Total Repair Direct Repair Treatment
  ...
 • GLISS
  Brillant Tonic
  ...