Skip to Content

Split Hair Miracle

Heb je geen zin om je gespleten haarpunten af te knippen? Om beschadigd haar met gespleten haarpunten te herstellen, is een aangepaste verzorging nodig. De Split Hair Miracle lijn van Gliss verzegelt langdurig gespleten haarpunten en zorgt na gebruik dat je haar er weer sterk & gezond uitziet. Voor een optimaal resultaat, raden wij het gebruik van onsstappenplan aan:

Ontdek het stappenplan van Gliss Split Hair Miracle

Stap 1: Reiniging van het haar met onze Split Hair Miracle Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar. Masseer het goed in en was het daarna grondig uit.

Stap 2: Ontwarring van het haar met onze Split Hair Miracle Conditioner. Breng de conditioner aan op nat en gewassen haar. Laat de conditioner even intrekken en was het daarna grondig uit.

Verzorging van het haar met één van onze Split Hair Miracle Treatments.

Stap 3: Haarmaskers vormen een onmisbare stap in je haarroutine. Een haarmasker herstelt je haar intensief. Gebruik één van onze Split Hair Miracle Haarmaskers:

Breng het Split Hair Miracle Haarmasker aan op nat haar, voor of na het wassen van je haar. Laat het masker 2 tot 3 minuten inwerken en spoel daarna gronding uit. Wij raden aan om ons haarmasker 2 tot 3 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Of

Was je haar voor gebruik en breng het 7 sec Express Repair Treatment Split Hair Miracle gelijkmatig aan op de haarlengtes en -punten. Inmasseren tot het transformeert in een rijke crème. Laat 7 seconden inwerken en erna goed uitspoelen! Voor een optimaal resultaat raden we aan om onze 7 sec haartreatments 2-3 keer per week gebruiken.

Stap 4: Schud de Split Hair Miracle Anti-klitspray voor gebruik. Na iedere wasbeurt in handdoek droog haar spuiten. Niet uitspoelen!

Stap 5: Breng het Split Hair Miracle Serum aan op nat haar na het wassen. Niet uitspoelen! Gebruik 2-3 keer per week voor een optimaal resultaat. 

Split Hair Miracle
 • GLISS
  Split Hair Miracle Shampoo
  ...
 • GLISS
  Split Hair Miracle Conditioner
  ...
 • GLISS
  Split Hair Miracle Anti-Klitspray
  ...
 • GLISS
  Split Hair Miracle 7 Sec Express Repair Treatment
  ...
 • GLISS
  Split Hair Miracle Masker
  ...
 • GLISS
  Split Hair Miracle Serum
  ...