Skip to Content

Oil Nutritive

Om lang en droog haar te herstellen, is een aangepaste verzorging nodig. De Oil Nutritive lijn van Gliss herstelt het haar in de diepte en zorgt voor een gezonde glans. Voor een optimaal resultaat, raden wij het gebruik van ons stappenplan aan:

Ontdek het stappenplan van Gliss Oil Nutritive

Stap 1: Reiniging van het haar met onze Oil Nutritive Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo goed in en was het daarna grondig uit.

Stap 2: Ontwarring van het haar met onze Oil Nutritive Conditioner. Breng de conditioner aan op nat en gewassen haar. Laat de conditioner even intrekken en was het daarna grondig uit.

Verzorging van het haar met één van onze Oil Nutritive Treatments.

Stap 3: Verdeel de 7 sec Express Repair Treatment Oil Nutritive gelijkmatig aan op de haarlengtes en -punten. Inmasseren tot het transformeert in een rijke crème. Laat 7 seconden inwerken en erna goed uitspoelen! Voor een optimaal resultaat raden we aan om onze 7 sec haartreatments 2-3 keer per week gebruiken.

Stap 4: Schud de Oil Nutritive Anti-klitspray voor gebruik. Na iedere wasbeurt in handdoek droog haar spuiten. Niet uitspoelen!

Stap 5: De laatste stap is het aanbrengen van een voedende haarolie. Gebruik hiervoor onze Everyday Oil Elixir. Deze kan op twee manieren worden aangebracht. Breng aan op gewassen handdoek droog haar voor soepelheid. Of op droog haar als een beauty finish (1-2 pompjes) op de midden lengtes en punten van het haar.

De Everyday Oil Elixir Olie kan op twee manieren worden aangebracht. Breng aan op gewassen handdoek droog haar voor soepelheid. Of op droog haar als een beauty finish (1-2 pompjes) op de midden lengtes en punten van het haar.

 

Oil Nutritive
 • GLISS
  Oil Nutritive Shampoo
  ...
 • GLISS
  Oil Nutritive Conditioner
  ...
 • GLISS
  Oil Nutritive Anti-Klitspray
  ...
 • Gliss
  Oil Nutritive 7 Sec Express Repair Treatment
  ...
 • GLISS
  Every Day Oil Elixir
  ...
 • GLISS
  6 Miracles Oil Essence
  ...