Taft

Ultra

Mooi gestyled!

Pure glamour voor onvergetelijke momenten: een stijlvolle hairstyling die eruit ziet als sieraden en heeft de perfecte afwerking voor een speciale uitstraling. Maar hoe blijft de styling in perfecte staat? Dat is eenvoudiger dan ooit! De Arginine Power Formule van Taft Ultra: versterkt het haar en heeft een ultra sterke 24-uurs hold, die bovendien niet plakt. Dit maakt de Taft Ultra de ultieme stylingreeks voor een langdurige, ultrasterke hold met Arginine Power Formule wat ook weer gemakkelijk uit te kammen is.

Ultra

Ultra Haarspray

Taft Ultra haarspray is uniek, omdat het je haar versterkt en beschermt. De sterke fixatie houd het haar gemakkelijk in model, zodat je er op alle momenten van de dag op kan vertrouwen dat je haar goed zit.

Ultra

Ultra Haarspray Mini

Taft Ultra haarspray is uniek, omdat het je haar versterkt en beschermt. De sterke fixatie houdt het haar gemakkelijk in model, zodat je er op alle momenten van de dag op kan vertrouwen dat je haar goed zit.

Ultra

Ultra Fixing Gellac

Taft Ultra Fixing Gellac spray versterkt en beschermt je haar. Deze haarlak met sterke fixatie houdt het haar gemakkelijk in model, zodat je er op alle momenten van de dag op kan vertrouwen dat je haar goed zit.

Ultra

Ultra Mousse

Taft Ultra mousse versterkt je haar en geeft het een goede versteviging. Mousse beschermt het haar tegen uitdroging en haarbeschadiging, zodat je er op kan vertrouwen dat de basis van je haar er altijd verzorgd en gezond uit ziet.

  • Thumbnail – Ultra Haarspray
  • Thumbnail – Ultra Haarspray Mini
  • Thumbnail – Ultra Fixing Gellac
  • Thumbnail – Ultra Mousse