Haarstyling | Steil haar

Haarstijl poll: wie flatteert deze look het meest?

Na een turbulent jaar is rond Sandra Bullock alles weer wat rustiger geworden en straalt ze opnieuw zelfvertrouwen uit. Leona Lewis houdt haar privéleven zeer goed uit de spotlights en de media concentreren zich dan ook meer op haar zangcarrière, tenzij ze natuurlijk zoals weleens gebeurt aan de fotografen een glimp laat opvangen van haar vaak onthullende outfits. Behalve wat hun kapsel betreft zijn de twee sterren behoorlijk tegengesteld. Maar in hun ponykapsel hebben ze een echte tweelinglook.

null

Wie staat deze XXL pony het beste?

Ondanks de Oscar die ze in 2010 mocht ontvangen heeft Sandra Bullock (46) een zwaar jaar achter de rug. Ze ontving het begeerde beeldje voor haar dramatische hoofdrol in de film 'Blind Side'. De ceremonie was echter nauwelijks achter de rug, of ze beleefde al haar eigen persoonlijke drama door de definitieve scheiding van haar echtgenoot Jesse James. De media-aandacht hierrond was al even overdonderend als onvermijdelijk. Intussen staat Sandra Bullock weer met beide voeten op de grond, en heeft ze blijkbaar rust gevonden in haar nieuwe rol als mama van de binnen haar recent mislukte huwelijk geadopteerde zoon, Louis.

Totnogtoe bleef Leona Lewis (26) gespaard van turbulenties in haar privéleven. De zangeres had wereldwijde successen met haar rol in de show 'The X-Factor', haar megahit 'Bleeding Love' en haar eerste cd 'Spirit'. Een droom die werkelijkheid werd voor deze Britse zangeres, die sinds haar kindertijd leeft voor de muziek. Ook haar tweede album 'Echo' is het beluisteren waard, al was het om haar samenwerking met Justin Timberlake.

Na deze inleiding is het aan jou om te beslissen welke van deze sterren de prijs wint van het mooiste XXL ponykapsel.