Haarstyling | Opsteek kapsels

Tijdloos mooi: de klassieke kapsels

Heb je dit ook meegemaakt? Je kapper raadde je een avontuurlijk nieuw kapsel aan en nu herken je jezelf niet meer in de spiegel? Hij beweerde nochtans dat je nieuwe look zo gaaf zou zijn. Met een klassiek kapsel zou je dat nooit overkomen.

Klassieke kapsels bieden redding. Ze laten onze persoonlijkheid uitkomen, ze zijn tijdloos en veelzijdig. Maar ouderwets zijn ze niet! Of het nu een bob, een chignon of een elfjeskapsel is, eens we onze stijl hebben gevonden houden we hem meestal voor altijd. Heb je al een klassiek kapsel? Gefeliciteerd, je hebt stijl! Indien dat niet zo is, moet je zeker eens een van onze tijdloze kapsels in overweging nemen.

De paardenstaart – jong en charmant

Paardenstaart, Angelina Jolie

Wat een prachtig kapsel heb je, Angelina Jolie. Je paardenstaart is vlot en erg leuk. Dit kapsel zet de mooie vorm van je gezicht uitstekend in de verf.

De paardenstaart is de favoriete oplossing voor iedere vrouw op dagen dat haar haar niet goed zit. En paardenstaarten zijn zelfs nog beter op dagen dat je haar wél goed zit. Ze kunnen worden gestileerd tot een betoverend kapsel voor een avondje uit.

Twee varianten zijn bijzonder mooi. In de eerste versie trek je het haar strak naar achteren en bind je het laag in de nek samen. In de tweede versie wordt het haar wat hoger vastgebonden en lichtjes getoupeerd. Zo krijgt je hoofd een prachtige vorm. De traditionele paardenstaart, hoog op het achterhoofd, geeft een heel jonge look, maar je kan hem enkel maken als je haar minstens tot op de schouders valt.