Haarstyling | Opsteek kapsels

De kunst van de chignon

Heb je dit ook meegemaakt? Je haarstylist raadde je een avontuurlijk nieuw kapsel aan en nu herken je jezelf niet meer in de spiegel? Hij beweerde nochtans dat je nieuwe look zo gaaf zou zijn. Met een klassiek kapsel zou je dat nooit overkomen.

Bijvoorbeeld met een chignon.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt ziet er stralend uit met haar met haar verzwaarde chignon. Het haar is naar achteren getrokken zodat haar mooie gezicht beter tot zijn recht komt.

De chignon is een van de mooiste opsteekkapsels. Chignons zijn weer helemaal in. Als hij laag wordt gedragen, ziet de klassieke chignon er voornaam uit. Draag je hem hoog bovenop je hoofd, en een beetje warrig opgemaakt, zorgt het voor een jonge en moderne look. Een chignon opmaken is eenvoudig, zodra je er de kneepjes van kent. Maak het haar een beetje losjes en borstel het naar achter om het in een paardenstaart te verzamelen. Draai de paardenstaart op en leg het in een spiraal. Met haarspelden zet je hem vast. Doe er wat haarspray op zodat je chignon niet bij het eerste briesje loskomt.