Haarstyling | Opsteek kapsels

De stijl van de sterren van deze week: Nicole Richie

Nicole Richie (29) maakte dit weekend een grootse verschijning bij Givenchy. Ze nam op de eerste rij plaats in een spannend lederen kleedje, met een perfecte make-up. De hoge chignon gaf haar verschijning een wonderlijk klassieke noot.

null

Ze heeft een ondeugende glimlach en weet heel goed welk kapsel haar ogen accentueren, die ze nog meer benadrukt door zwarte oogmake-up. Op onze foto’s zie je Nicole Richie tijdens de Givenchy show gedurende de Parijse Modeweek van dit jaar.

Nicole Richie’s leven was niet steeds vol van rozengeur. Naast haar eigen problemen had ze ook heel wat problemen met haar vriendin Paris. Ze is de dochter van een lid van de band van Lionel Richie. Hij nam haar in huis toen ze drie jaar oud was en later adopteerde hij haar. Dit was het begin van een eerder ongewone levenswandel. Zelfs heel vroeg in haar leven leek ze tussen twee werelden te zweven. Ze kende voor- en tegenspoed. Wat haar ook overkwam, steeds stond ze op feestjes in de schijnwerpers. Nu ze zelf twee kinderen heeft,  is haar leven iets minder spannend geworden. Nicole Richie is intussen getrouwd en heeft wereldwijd succes als model. Ze overtuigt kopers met de juwelen en modecollecties van haar merknaam ‘House of Harlow’. In het najaar van verleden jaar werd ook haar tweede roman uitgebracht. Hoewel ze wellicht niet in aanmerking komt voor een Pulitzer Prijs slaagt ze er toch in om haar fans te boeien met verhalen over haar turbulente leven.

Het kapsel van Nicole Richie

Nicole heeft vrij fijn natuurlijk bruin haar. Het is verrassend te zien hoe de hoge chignon haar beste troeven tot uiting brengt. De uitgroeiende blonde kleur is heel opvallend in haar chignon terwijl door het strak achteruit getrokken haar alle aandacht gericht wordt op de vorm van haar hoofd en op haar geelbruine ogen. Met haar kapsel en strak lederen kleedje ziet Nicole Richie er zowel sexy als klassiek uit.

Zo kan je zelf het kapsel van Nicole Richie maken:

  • Kam je haar strak naar achteren en verzamel het hoog op je hoofd met behulp van een zacht elastiekje
  • Hou de hoge paardenstaart omhoog en draai deze rond tot hij in een chignon opkrult. Zet nu de chignon aan alle kanten vast met schuifspeldjes
  • Verstuif hierop een beetje haarspray voor extra glans
  • Klaar!

Meer over Nicole Richie:

De stijl van Nicole Richie >> nicolerichie.celebuzz.com