Haarstyling | Kort haar

Haarstijl van de maand: het stijlvolle korte haar van Michelle Williams

Michelle Williams draagt haar haar nu al weer jaren kort. Het mannenkopje kapsel is onderdeel van haar image geworden. Tijdens de Amerikaanse première van haar film ‘Oz the Great and Powerful’, deed de succesvolle Amerikaanse actrice ieders gezicht verdraaien met een stijlvolle variatie van haar handelsmerk kapsel. Wil je weten hoe jij jouw korte haarstijl zo'n uitzonderlijke aantrekkingskracht kan geven? Wij ontcijferen haar kapsel voor jou en leren je hoe je verbluffende korte haarstijlen kunt creëren en dragen.

Michelle Ingrid Williams imponeert en betovert haar publiek beslist. Ze veroverde Hollywood in zeer korte tijd en slaagde in de overgang van televisie- naar filmster door hard te werken en slimme carrièrestappen te maken. Haar lijst met verdiensten omvat al drie Oscar nominaties. Michelle Williams is niet erg geïnteresseerd in de Hollywood heisa. Af en toe denkt ze er zelfs over om haar acteercarrière te beëindigen. Tijdens een interview mijmerde ze, “Ik droom ervan de acteer business te verlaten en te gaan werken als kok. Misschien kan ik ook in mijn levensonderhoud voorzien door liefdesbrieven voor andere mensen te schrijven.” Dat zijn verrassend nuchtere ambities als je kijkt naar haar opmerkelijke internationale succes.

Over Michelle Williams, moed, en haar kapsel

Het stijlvolle korte haar van Michelle Williams

Het haar van Michelle Williams was vroeger lang en blond voordat ze de grote stap zette naar een kort kapsel. En het staat haar beslist.

Gedurende een tijdje hield de blonde actrice haar haar kort. De mannenkopjesstijl is misschien wel voor haar uitgevonden. Het geeft haar een stijl die helemaal van haar zelf is. Toen ze weer terug moest naar lange, blonde golven voor de film ‘Oz the Great and Powerful’, duurde het niet lang voordat ze haar haar alweer had kortgeknipt. Tijdens de Amerikaanse première van de film verscheen ze met een zachte undercut. Haar nieuw mannenkopje heeft een paar speciale kneepjes. Het haar is slechts licht undercut in de nek, met het bovenhaar losvallend over de neklijn.

Bij welk type past deze undercut ‘mannenkopje’ haarstijl?

De look werkt het best bij vrouwen met smalle, zachte gezichtstrekken. Het korte haar versterkt de gezichtstrekken. Hoge voorhoofden zien er minder prominent uit met een pony. Als je geen fijne gelaatstrekken hebt, kun je het vrouwelijk houden met een iets langere versie van deze haarstijl.

De korte haarstijl van Michelle Williams - Hoe word je succesvol in het creëren van een stijl?

Dit korte kapsel kan sluik, zacht, elegant, vlot, of cool zijn. Het is geschikt voor je werk, sport en thuis zelfs voor galabijeenkomsten.

Sluik - Gebruik styling gel om het haar snel sluik naar achteren te doen voor de elegante korte mannenkopje versie.

Zacht - Draag het korte kapsel met een zijscheiding en laat het haar de geschoren kant bedekken. Vlot ponyhaar maakt de jonge verschijning compleet. Het is belangrijk je haar glad te stijlen bij deze stijl. (Gebruik een hittebeschermend product voordat je, je haar recht stijlt.)

Trendy - Benadruk de undercut zones om je haarstijl een scherp karakter te geven. Gebruik volumegevend poeder aan de bovenkant van je haar. Maak vervolgens een zeer lage zijscheiding en kam het bovenhaar naar voren.