Haarstyling | Haarstijl trends voor mannen

Trendy kapsels voor mannen: mooi haar voor hem

Vrouwen hebben met wat jaloezie gemerkt dat het haar van mannen sneller groeit dan dat van hen. Daarenboven is het dikker en stabieler – tenminste in hun jonge jaren. Aangezien jonge mannen er niet meer aan denken om het huis uit te gaan zonder een coole haarsnit, stellen we de meest trendy kapsels voor mannen voor.

Heb je je haar het liefst sluik, met gel, zoals Guttenberg? Of lang en informeel zoals Johnny Depp? Of gemillimeterd kort zoals George Clooney? Alles is mogelijk, zolang je kapsel er maar netjes uitziet en past bij je persoonlijkheid. Je kapper kan niet enkel je haar knippen, maar je ook helpen de juiste haarstijl te zoeken. We geven je graag wat ideeën voor in het geval dat je nog op zoek bent naar een eigen look.

Haarverzorging voor mannen eenvoudig uitgelegd

Mannen zijn van nature uit praktisch ingesteld. Ze gebruiken graag hun douchegel met hun geprefereerde geur voor hun hele lichaam, ook voor hun haar. Het lijkt de meest efficiënte oplossing, maar volgens ons is het een slecht idee.

Mannenhaar is in werkelijkheid veeleisend en wil behandeld worden met liefde & zorg. Douchegels bevatten dikwijls detergenten die zowel de huid als het haar uitdrogen. Daarom moeten mannen shampoo gebruiken die met hun haartype overeenstemt. Gebruik, als je fijn haar hebt, een shampoo die volume creëert. Een volle shampoo voor gestresseerd haar werkt het best voor dik golvend haar. Een shampoo voor normaal haar komt van pas als je je haar dagelijks moet wassen. Het mannenhaar krijgt dan de nodige glans, de shampoo verzwaart het haar niet en je hoofdhuid vaart er wel bij.

Trendy kapsels voor mannen: mooi haar voor hem.