Haarstyling | Golvend haar

Haarstijl poll: wie scoort het best?

Selena Gomez kan je op dit moment bewonderen in haar gloednieuwe single en video ‘Who Says’ en Katy Perry is volop op tournee met haar cd ‘Teenage Dream’. Wat hebben deze dames gemeen? Beiden zijn ze fantastische zangeressen en beiden dragen ze hun haar in de trendy Sneeuwwitjes-stijl.

18 jaar jong en ze is al een bewierrookt succes. Selena Gomez startte haar carrière voor de camera toen ze pas tien was. Sindsdien zagen we haar in verschillende Disney Channel series (b.v. ‘Hannah Montana’ en ‘Zack & Cody’). Sinds ze de hoofdrol (Alex Russo) bemachtigde in de serie ‘Wizards of Waverly Place’ en sinds ze de titelsong voor de serie opgenomen heeft, hangt haar afbeelding aan de muur van menige kinderkamer. Ze timmert nu verder aan de weg van haar carrière met een hoofdrol in de film ‘Monte Carlo’. Selena Gomez vertederde ons ook met een leuk nieuwtje in de tabloids: ze is het nieuwe vriendinnetje van tieneridool Justin Bieber.

Katy Perry (26) is al bijna een oudgediende in de showbusiness. Vier jaar geleden nam haar internationale carrière als zangeres en mode-icoon een vliegende start dankzij haar megahit ‘I kissed a girl’. Deze predikersdochter houdt van een beetje provocatie en werd ooit van de Sesamstraat-opnameset verwijderd omdat haar al te schaarse kledij een aantal ouders tegen de borst stuitte. Katy Perry lijkt alles te willen zijn, behalve preuts, onder het motto 'beter negatieve publiciteit dan geen publiciteit'. Ook haar Sneeuwwitjes-stijl is helemaal niet zo preuts als die op het eerste gezicht zou kunnen lijken. De flamboyante make-up en het diepe décolleté verraden haar bedoeling.

Maar dit beantwoordt de vraag niet wie staat de Sneeuwwitjes-look het beste: Selena Gomez of Katy Perry? Jij beslist!

Selena Gomez versus Katy Perry

Selena Gomez hier met bruin golvend haar en natuurlijke make-up, terwijl Katy Perry koos voor een iets extremere haarkleur en stijl. Wie oogt het mooist met de Sneeuwwitjes-stijl: Selena Gomez of Katy Perry?