Haarstyling | Blond haar

Regen of zonneschijn, de zon straalt in hun blonde haar

In een liedje van Rod Stewart uit 1978 werd het al beweerd: “Blondes Have More Fun". In een enquête bij 3000 vrouwen onderzocht de Britse krant “The Sun” of de stelling van het liedje ook waar is. Volgens de enquête feesten blonde vrouwen inderdaad meer dan brunettes en vrouwen met andere haarkleuren. Geniet van onze foto’s van enkele succesvolle blonde sterren en leer hoe ook jij prachtig blond haar kan hebben!

“Blondes First!” Superster Marilyn Monroe was het grote voorbeeld van veel hedendaagse blonde sterren. Marilyn Monroe bleekte met tegenzin haar natuurlijke bruine haar voor een fotograaf die dit vroeg voor een advertentie. Door deze verandering werd ze opgemerkt en dit katapulteerde haar als actrice vrijwel onmiddellijk tot wereldster. Het beroemde vlaskleurig haar van Gwyneth Paltrow is van nature ook donker. En het supermodel Heidi Klum raakte pas op de voorpagina’s van de grote modebladen toen ze haar natuurlijk bruine haar bleekte tot donkerblond.

Is voor blond gaan echt een oppepper voor je carrière? Daar zit iets in. Goede reclame verkoopt goed, en blonde sterren zien er bijzonder prestigieus uit op een rode loper of vóór een camera. Los van het feit dat blond een haarkleur is, maak je zonder twijfel ook een duidelijk statement met je blonde haar.

Niet verwonderlijk dat blonde sterren het firmament in 2011 blijven domineren. De populariteit van blonde vrouwen is van alle tijden. Veel eeuwen geleden bleekten donkerharige Griekse vrouwen al hun natuurlijk donkere haar met het dure en kostbare saffraan.

Ongeveer 2500 jaar later lichten we onze haartinten zo voorzichtig mogelijk op met conditioners op basis van geavanceerd peroxide formules. Deze formules kunnen in enkele stappen zelfs erg donker haar omtoveren in prachtig blond.

Bewonder de blonde sterren in onze galerij hieronder en leer de actuele trends kennen. Vergeet ook niet om onze tips en trucs te bekijken om je blonde haar zo lang mogelijk stralend te houden.

Blonde sterren met de zon in hun haar

Weblinks:

www.undercoverblonde.com blogger Kitty is brunette en toont haar talent voor komedie als ‘undercover blond’. Ze is mega grappig!

www.blond-accessories.dk de Deense artieste Katrine Christensen ontwerpt vier collecties per jaar met prachtige accessoires. Deze passen niet enkel bij blond.

Ontdek: Blond haar Zomer