Haarkleuring | Bruin haar

Bruin haar: een onderschatte kleur kan niet mooier zijn!

Sinds lange tijd werd bruin haar en in het bijzonder bruin haar met roodachtige schakeringen beschouwd als de camouflerende variant onder de haarkleuren. Aan dit vooroordeel wordt door de nieuwe haartrends een einde gemaakt. Tegenwoordig zijn er heel wat nieuwe glanzende schakeringen van de bruine haarkleur. Hiermee wordt de vaak onderschatte kleur geherwaardeerd tot een artistiek meesterwerk.

Pucci, Chloé en Max Mara zijn slechts enkele van de vele modekoningen die vrouwen hun catwalks opsturen met intrigerende kapsels van lang vloeiend haar in schitterende schakeringen van natuurlijk bruine tinten. Terwijl de verschillende blonde tinten slechts af en toe trendy zijn blijft een brunette steeds stijlvol.

De bruine haarkleur is zeer intrigerend omwille van het gamma aan kleurschakeringen. Het scala van trendy natuurlijke kleuren gaat van ebbenhout tot diep chocoladebruin en zelfs tot een mediumbruine schakering. Dit is eerder een donkerblonde kleur met een verleidelijk rode glinstering of lichte highlights. Tijdens is een uitgewassen, zongebleekte variatie van bruin de rage. Deze mix van blond en bruin werd ‘brond’ of ‘blonett’ gedoopt. Jennifer Aniston werd de baanbreker van deze trend.

Hair trends for the spring of 2011 do well without a lot of contrast. Brunette and blonde hair alike is most cherished in harmonious almost uniform colours in shimmering hues, which appear to change with the light.

Bruin Haar Zoals de Sterren het Dragen

Ontdek: Bruin haar