Haarkleuring | Blonde haarkleur

Strandblond haar voor iedereen

Een maand in de zon en het zeewater zorgen voor een prachtig strandblond kapsel. Wij willen je helpen als je de trend van het hippe strandblond wil volgen zelfs als een maand aan het strand niet op je planning staat. De beste trucjes en methodes vind je hieronder.

Zon en zeewater hebben effect op je haar, of je nu zwart, bruin, donker- of lichtblond bent. Afhankelijk van de kleur, structuur en toestand van je haar zullen zon en zee voor highlights of voor een volledig lichtblond kapsel zorgen. Maar deze factoren zijn niet langer nodig om de zomer in je haar vast te houden. Hoe creëer jij je eigen zomerkapsel?

Bleken: strandblond voor brunettes

Ontkleuren creëert een magisch ‘zomerkapsel’. De UV stralen van de zon vernietigen het kleurpigment in je haar en het zeewater zal het blekende effect versterken. Een product voor thuisgebruik om je haar te bleken zal het echte zomerzoneffect imiteren. Een dergelijk product kan donkerbruin en zwart haar twee tot drie tinten lichter maken; licht- en middenbruin haar kan zelfs tot acht tinten lichter worden. Hou je zeker aan de aanbevolen inwerktijd om niet voor onaangename verrassingen te staan.

Strandblond: Highlights voor donker tot middelblond

Lichtgekleurde highlights zijn heel mooi en typeren de magische werking van de zon in ons haar. Ze zijn de perfecte oplossing voor middel- tot donkerblonde mensen die het heerlijke effect van de zon in hun haar willen vasthouden, maar geen zin hebben om hun hele kapsel te bleken. Je kan deze look gemakkelijk thuis creëren met een speciale kit voor highlights. Gebruik een borstel of applicator om de kleuring aan te brengen op enkele lokken van je haar. Afhankelijk van je eigen haarkleur en van het product kunnen de lokken tot zes tinten lichter worden. 

Strandblond : Blonderingsspray voor blond haar

Ben je gezegend met natuurlijk blond haar? Zo ja, dan ben je slechts een klein stapje verwijderd van de strandblonde look van je dromen. Gebruik gewoonweg wat blonderingsspray om enkele zomerse highlights in je haar te brengen. Gebruik de spray slechts op enkele lokken of op het hele kapsel. Elke toepassing zal je haar een kwart tint lichter maken. 

Strandblond: pastelkleurige lichtweerkaatsing in je haar

Pastel is het nieuwe toverwoord voor modieus strandblond. Helderblond haar en subtiele pasteltonen smelten met behulp van kleurbehandelingen samen in prachtig spannende effecten. Ze weerkaatsen met heerlijke pastelkleuren het licht in je haar. (‘pastel luminaire’). Vooral in combinatie met licht- tot donkerblond haar geeft dit een schitterend resultaat.

Weblinks

Strandblond voor de looks en plezier >>like fun in the glass

Ontdek: