Gliss Kur

Bio-Tech Restore

null

De reparatieoplossing met Fyto-Stamcel Complex en Rozenwater.

 

Om uw gevoelige haar te beschermen tegen toekomstige schade, is een speciale verzorging nodig. Het gamma Bio-Tech Restore met PHYTO-STEM CELL COMPLEX en ROSE WATER van Bio-Tech Restore voorziet specifiek in de behoeften van beschadigd, gevoelig haar en regenereert het van de haarwortels tot de punten.

Bio-Tech Restore

Shampoo

Gliss Kur Bio-tech restore Shampoo met PHYTOSTAMCELLEN COMPLEX en ROZENWATER regenereert en beschermt beschadigd en verzwakt haar van de wortels tot in de puntjes.

Bio-Tech Restore

Conditioner

Gliss Kur Bio-tech restore Conditioner met PHYTOSTAMCELLEN COMPLEX en ROZENWATER herstelt en beschermt het haar en maakt het zacht en glanzend.

Bio-Tech Restore

Express Repair™ Conditioner

Gliss Kur Bio-tech restore Anti-Klit Spray met PHYTOSTAMCELLEN COMPLEX en ROZENWATER herstelt en beschermt het haar en versterkt het haar tegen haarbreuk tot 90%. Voor directe doorkambaarheid.

Bio-Tech Restore

Weekly Therapy

Gliss Kur Bio-tech restore intens verzorgend haarmasker met PHYTOSTAMCELLEN COMPLEX en ROZENWATER regenereert en beschermt beschadigd en verzwakt haar van de wortels tot in de puntjes.

Bio-Tech Restore

2 in 1 Rich Butter Mask

Gliss Kur Bio-tech restore intens verzorgend haarmasker met PHYTOSTAMCELLEN COMPLEX en ROZENWATER beschermt en versterkt het haar voor zichtbaar verbeterde haarkwaliteit en is wekelijks te gebruiken.

one dam image
one dam image
one dam image
one dam image
one dam image
  • Thumbnail – Shampoo
  • Thumbnail – Conditioner
  • Thumbnail – Express Repair™ Conditioner
  • Thumbnail – Weekly Therapy
  • Thumbnail – 2 in 1 Rich Butter Mask