We are all in this together
Highlights

We are all in this together

 

Lieve Schwarzkopf community,

 

Mooi haar is niet alles – zeker niet in de tijden zoals deze. Vele van ons hebben zorgen en onzekerheden en we nemen jullie zorgen zeer serieus. Het is in deze tijd extra belangrijk om je lichaam & geest gezond in balans te houden. Daarom blijven we jullie inspireren met positieve artikelen. Daarnaast hebben we ander nieuws dat we graag met jullie willen delen.

 

Henkel lanceert een uitgebreid wereldwijd solidariteitsprogramma, om klanten, werknemers en getroffen gemeenschappen te ondersteunen. De Fritz Henkel stichting doneert een miljoen euro aan de COVID-19 Solidairty Response Fund, opgericht door de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) en de UN (Verenigde Naties).

 

Met nog een miljoen euro, zal de Fritz Henkel stichting verschillende organisaties en partners over de hele wereld rechtstreeks ondersteunen en de vrijwillige inzet van werknemers in de strijd tegen de crisis bevorderen.

 

Henkel doneert ook vijf miljoen lichamelijke & huishoudelijke producten wereldwijd. Hieronder vallen handdesinfectiemiddel, zeep, beschermende kleding, wasmiddelen en andere schoonmaakproducten. Ons corporate citizenship team zorgt ervoor dat de producten verdeeld worden in nauwe samenwerking met liefdadigheidsorganisaties en lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de leveringspakketten terechtkomen bij diegenen die het meest nodig hebben. Daarnaast zal Henkel desinfecterende middelen produceren in geselecteerde productiefaciliteiten om openbare instellingen en professionele groepen te ondersteunen.   

 

Tot slot hebben onze collega’s van de kappersbranche het platform ‘HelpYourSalon.com’ gelanceerd, om kappers en hun salons te ondersteunen. Via het platform kunnen salons en freelance haarstylisten vouchers verkopen en donaties ontvangen. Dit betekent dat de kappersbranche financieel kan worden ondersteund, ook als ze niet open kunnen zijn.

 

Binnen het bedrijf zijn er crisismanagement teams. Hun topprioriteit is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en zakenpartners over de hele wereld en het onderhouden van activiteiten onder uitdagende omstandigheden. Meer informatie over het solidariteitsprogramma:

 

https://www.henkel.com/press-and-media/press-releases-and-kits/2020-03-24-henkel-launches-comprehensive-global-solidarity-program-to-support-employees-customers- en-getroffen-gemeenschappen-1047556

 

We hopen allemaal dat de situatie snel verbeterd – laten we samen sterk en optimistisch blijven. Blijf thuis, blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

 

Het Schwarzkopf Team

 

#stayhome #staysafe #schwarzkopf

 

Ontdek: