Woman with voluminous, natural waves in her hair.
Highlights | Tutorials

Simpele look voor natuurlijke golven

#createyourstyle: In haar nieuwe campagne viert Schwarzkopf individualiteit en zelfvertrouwen - en moedigt je aan om nieuwe looks te proberen. Saai, beschadigd haar dat slap hangt? Niemand wil dat. Gelukkig zijn een paar slagen alles wat je nodig hebt om volume en natuurlijke golven te bereiken. We vertellen je hoe je beschadigd haar verzorgt en styliseert

Beschadigd haar zonder volume? Niemand wil dat. Maar gestresst haar heeft de neiging om slap te hangen en zich aan de hoofdhuid te hechten. Gelukkig zijn er genoeg trucs om volume en golven te creëren. Golvend haar ziet er het beste uit als het natuurlijk lijkt. Voordat we naar trics gaan, is hier een algemene tip: sterk gelaagd haar kan nog slapper lijken. Zachte, subtiele contouren zijn beter.

Hoe krijg jij de natuurlijke golven in je haar? Model Lara doet het voor in de tutorial

Verzorging & styling tips voor natuurlijke golven

Woman with soft waves in her hair.

Natuurlijke zachte golven in je haar zijn makkelijker te stylen en laten het haar gezonder uitzien.

  1. Haarbeschadiging begint wanneer je je haar wast. Gebruik shampoo en conditioner voor beschadigd haar. Deze producten hebben bepaalde formules die zorg geven aan het haar.
  2. Vlecht je handdoek droog haar terwijl je een deel van je haarmasker in je haar verdeelt. Maak de vlecht los en schud je haren los om het product evenredig te verdelen. 
  3. Gebruik een hittebeschermingsspray na het wassen, maar vóór het föhnen. Het beschermt je haar tegen de schadelijke hitte van stylingtools.
  4. Breng volume aan je wortels aan tijdens het föhnen. When blow drying, create volume at the roots. De eenvoudigste manier om dit te bereiken is met een ronde borstel.
  5. Draai delen van het haar op de ronde borstel en draai naar de wortels. Tip: u kunt ook zachte golven bereiken met grote krulspelden. Leg ze in nat haar en föhn je haar of laat het aan de lucht drogen.
  6. Tot slot, breng je haar in model door het te kneden met je vingers en schud je haren los door je je hoofd ondersteboven te hangen. Gebruik hairspray om je look af te maken. Tip: spuit niet van bovenaf, maar van onder naar de wortels, om te voorkomen dat het haar wordt verzwaard.
Woman blow drying wavy hair with a round brush.

Perfecte styling tools voor natuurlijke golven: een ronde borstel en een fohn.

Ontdek: