Woman styled in Sleeping Glam Look
Highlights | Tutorials

Hair trend 2018: Krullen

Draagbaar en authentiek haar met een vleugje koelte is in de trend voor 2018, zoals aangetoond door Schwarzkopf TrendLooks 2018 door haarexpert Armin Morbach. Deze styles weerspiegelen perfect de campagneslogan #createyourstyle. Wilde krullen temmen? Doe het alsjeblieft niet! Haal het maximale uit natuurlijke krullen met de juiste verzorgingsroutine. Hoe wilder de krullen, hoe beter. Bekijk een van de Trend Looks 2018: New Curls!

null

Curls go wild!

Als je het uiterlijk van 2018 vergelijkt met muziek, zou 'New Curls' een cool Hip Hop-nummer zijn: wilde, natuurlijk tuimelende krullen of weelderig getextureerd kinky haar herinneren ons aan muziekpictogrammen, van het type coole singer-songwriters dat je misschien tegenkomt op de straten van Londen of New York. "Haal het beste uit je haar en style het om te reflecteren hoe je je voelt, zodat je jezelf kunt uiten. Dat is het enige dat telt ", zegt sterrenstylist Armin Morbach. Curly, kinky, rebels? Super goed! Wild haar wordt niet meer getemd, maar gevierd. Doe de stijltangen en relaxers weg, breng volume en levendigheid aan! Met de juiste styling komt golvend haar echt tot zijn recht. Voedende oliën, subtiel gebruikt, voegen een charmante glans toe. Gevlochten elementen houden extreem volumineus haar vast net genoeg om het hanteerbaar te maken. Curls krijgen de kans om te rocken!

Wat zorgt voor de New Curls Look:

  1. Krullend haar bedwingen kost veel energie. Ga in plaats daarvan om met je krullen en geniet van het volume.
  2. Elke lok in perfecte houding? Dit kan saai worden. Laat daarom de lokken lekker los en in elke houding staan, dit zorgt voor een mooiere look.
  3. Een mooie sterke kleur in je krullenbos verandert je look in een ware 'eyecatcher'.

 Heb je stijl haar? Vlecht je haar, gebruik krulspelden, krul je haar met de krultang om ook krullen te krijgen.Klaar voor super coole krullen? De how-to-video van Model Eli laat zien hoe je je krullen kunt stylen.

Hoe style je de Krul look?

one dam image
Getemd? Echt niet! The New Curls Look is wild!
  1. Klem je haar aan de voorkant vast om het uit de weg te houden.
  2. Borstel het overige deel van je haar, voeg een paar druppels haarolie toe,zoals Gliss Kur Ultimate Repair Oil-Elixer en wrijf het in. Het is het perfecte voedsel voor krullend haar.
  3. Vlecht je haar, maak het vast met een haarband en speld het opzij met de bobby-pinnen.
  4. Om je haar in model te houden, kun je hairspray gebruiken voor een finishing touch. Tip: Voor een explosieve kleur kun je je haar kleuren met de Keratin Color 1.0 Zwart.

 

one dam image
Krullend en kroeshaar moeten niet overbelast worden, anders verliest het de natuurlijke flow.

3 reden waarom we van de New Curls Trend houden:

Woman with unruly hair with New Curls Look.

Krullen die alle kanten opgaan? Perfect, dit is de trend!

  • Niet meer je haar belasten door het te stijlen met de stijltang. Omarm je natuurlijke krullen en voel je goed.
  • Ga tegen de stroom in. Wilde krullen zijn een geweldige manier om je non-conformistische kant uit te drukken.
  • Krullend haar geeft elke look een levendige, jeugdige uitstraling.

 

Ontdek: