Woman with wavy hair worn in 70s brushed look.
Highlights | Tutorials

Hair trend 2018: 70s brushed

Hoe gaan we ons haar stylen in 2018? In coole, draagbare en authentieke styles! Haarexpert Armin Morbach's Schwarzkopf Trend Looks 2018 bewijzen dat styling draait om het creëren van de beste versie van jezelf - in overeenstemming met de campagneslogan #createyourstyle! Een van de vier Trend Looks 2018 draait om individualiteit en zelfvertrouwen: 70s Brushed

De Schwarzkopf Look "70s Brushed" combineert een middenstuk met zachte golven en uitwaaierende strengen haar met een zijdelingse pony. Wie moet de "70's Brushed" look dragen? Iedereen die houdt van een goed gestylde look die zowel elegant als nostalgisch is ... maar nog steeds modern, volgens Armin Morbach. Faye Dunaway, Jane Fonda, Stefanie Powers - the Wonder Women of the 70s zijn onvergetelijk voor hun haar alleen. Nu zijn de golven uit de jaren zeventig terug en mooier dan ooit, in deze moderne versie. Trek eenvoudig een midden- of zijscheiding, laat het bovenste gedeelte recht, terwijl u de onderste delen in zachte golven vormt met grote ronde borstels. Fixeer met haarlak - en je dromerige stijl is klaar.

Dit is wat de 70s Brushed look maakt:

Woman with generous waves and strong side part.

Modern Seventies: Lange golven en een strakke scheiding staan symbool voor de look.

 1. Grote, zachte golven, met name in de punten van het haar, zorgt voor een mooie natuurlijke look.
 2. 1970-style hairstyles geven fijne, dunne lokken en zachte volume
 3. Of je een zij- of middengedeelte doet: teken een duidelijke scheiding voor deze look. De zachte golven vallen perfect om je gezicht.

 

Hoe style je de mooie Seventies golven? Model Eliza laat het zien in de How-to-video. Geniet van de styling look!

Stappen om de 70s Brushed look te krijgen

70s Brushed look styling with several brushes and a hairdryer.

Gebruik verschillende ronde borstels om de 70s look te creeeren.

 1. Was en droog je haar in een handdoek.
 2. Verdeel mousse over je gehele haar, vooral goed verdelen op de haarpunten.
 3. Fohn je haar over een ronde borstel. Tip: Gebruik drie ronde borstels terwijl je aan het fohnen bent. Rol de borstel in je haar en laat het afkoelen. De golven zullen langer in je haar blijven.
 4. Fixeer de look met hairspray. Tip: voor een rijke kleur kun je je haar in een mooie bruin tint laten kleuren - bijvoorbeeld met de Keratine Color 4.0 Natuurlijk Bruin. Gebruik voor het fohnen de Gliss Kur Color Spray om zo een mooie glans en kleur te behouden.
one dam image
70s Brushed styling in a few simple steps.

5 reden waarom we van de 70s Brushed trend houden:

Woman with Curtain Bangs in a modern Seventies look.

Een perfecte moderne Seventies look: Statement pony.

 • Seventies golven zijn zowel retro als modern.
 • In een paar makkelijke stappen kun je een look creeren die zowel elke dag als tijdens een feestje gebruikt kunnen worden.
 • Zijn jouw golven nog niet perfect? Dan kun je de bepaalde 'fly' away golven in je haar aanbrengen die beweging en levendigheid toevoegen. 
 • Kun je niet beslissen of de stijl bij je past? Laat je inspireren door Blake Lively, Duchess Kate of Miranda Kerr - ze hebben deze dromerige golven allemaal zelf ontdekt.
 • Gedragen met een broekpak en een blozende blouse in felle kleuren zoals rood of groenblauw, kun je je look helemaal tot in de jaren '70 omtoveren. Moderne outfits brengen het terug naar 2018.

 

Ontdek: