Model Evelyn, style kent geen leeftijd.
Highlights | Momenten

Volg je dromen!

#createyourstyle: In de nieuwe campagne viert Schwarzkopf persoonlijkheid en motiveert u om de beste versie van uzelf te zijn! Leeftijd komt er zelfs niet in voor, omdat je nooit te oud bent om een radicale stijl verandering te ondergaan. Model Evelyn is het levende bewijs dat een nieuwe look altijd een goed idee is. We hebben haarstylen en -kleuren geselecteerd voor alle leeftijden en levensfasen. Of u nu 15, 35, 50 of 75 jaar oud bent, er is een nieuwe look die bij u past!

Style kent geen leeftijd! Ons volwassen model Evelyn is in trek vanwege haar unieke style en charismatische aanwezigheid. Evelyn zegt: "Mensen die avontuurlijk zijn zoals ik, zullen altijd iets vinden dat hen gelukkig maakt en waar ze kunnen slagen." Modeblogger Ari Seth Cohen zou het ermee eens zijn - hij is gefascineerd door vrouwen boven de 70 die van mode houden als een middel om zichzelf uit te drukken.

null

Style is geen kwestie van leeftijd.

Met zijn 2012-boek 'Advanced Style', gebaseerd op de succesvolle blog, bracht Cohen hulde aan vrouwen als Evelyn. Deze dames geven niet om het traditioneel "senior passende" palet van beige- en grijstinten. In plaats daarvan omarmen ze sterke mode uitingen en haarstylen die variëren van elegant tot extravagant, terwijl luide patronen, grote hoeden en chique brillen strijden om aandacht. Voormalig interieurontwerper en 96-jarige stijlicoon Iris Apfel vat haar benadering samen: "Ik kleed me niet om naar gestaard te worden. Ik kleed me voor mezelf."

Haarkleuren en -kapsels voor vrouwen tussen 50 en 75

Deze vrouwen maken een sterke indruk met gewaagde outfits en ongewone kapsels. Veel van de oudere dames dragen hun grijze haar met trots. Of het nu een kinlengte bob, uitgebreid opgestoken haar of los lang grijs haar is, het is net zo veelzijdig en uniek als de vrouw die het draagt. Na grijs is de meest populaire kleur rood in al zijn nuances. Met de juiste instelling kunnen vrouwen op elke leeftijd crayola gekleurd haar dragen. Op de blog van Cohen kan bijvoorbeeld New Yorker "Iris" worden bewonderd met ultra-violet krullen. Ook is het nooit te laat voor gewaagde accessoires. Decoratieve clips, frivole fascinators of een kleurrijke tulband maken van elk kapsel een blikvanger. Als het op avontuurlijke haarexperimenten aankomt, zijn deze geavanceerde stylisten zelfs tweede na de tieners.

null

Probeer een nieuwe look en experimenter met je haar kleur. Tieners genieten het meeste vrijheid.

Haarkleuren en -kapsels voor avontuurlijke 15-jarigen

Jonge fashionista's hebben momenteel allemaal te maken met kleurrijk haar en multi-hued ends. Je eigen haar thuis kleuren met premium-producten is eenvoudig. Met bepaalde producten kunt u zelfs de kleurintensiteit regelen. Afhankelijk van uw oorspronkelijke tint, kan de applicatietijd bijvoorbeeld bepalen of de resulterende haarkleur pastelkleurig of intens roze is. Deze frisse kleuren steken er echt uit bij lang haar. Ingewikkelde vlechten, een trendy hoge paardenstaart of een listige topknot, halve bun of rommelige bun zijn perfect voor tieners.

null

Een nette bob ziet er stijlvol en professioneel uit.

Haartrends voor 35-jarige zakenvrouw en moeder

Volwassen vrouwen die werken, maken zich vaak meer zorgen over het behoud van een professionele uitstraling. Op de meeste werkplekken moet je kleur en pasvorm er respectabel uitzien. Geen grote experimenten of gekke kleuren. Stylevolle tinten blond, donkerbruin en natuurlijk uitziende rode kleuren zijn goed. Korte kapsels zoals een pixie, kin of schouder lengte bob zijn chic en praktisch voor vrouwen die dingen voor elkaar krijgen. Een stompe pony zorgt voor een opgeruimde, professionele uitstraling.

Vooral moeders hebben een kapsel nodig die praktisch is. Onderhoudsvriendelijke coupe en kleuren die lang meegaan maken de dagelijkse styling gemakkelijk voor een drukke moeder. Highlights zijn een goed idee, omdat de wortels geen regelmatige aanpassingen behoeven. Tip: de natuurlijke verftechniek color melt zorgt voor een eenvoudige overgang naar een andere kleur, waardoor je meer tijd overhoudt voor de volgende kleurbeurt. Een onderhoudsvriendelijke pixie cut is ook ideaal en redelijk vergevingsgezind, zelfs als er veel tijd verstrijkt tussen uitstapjes naar de kapper. Lang haar kan gemakkelijk worden teruggebonden, maar franjes hebben een extra haarband nodig.

Je bent nooit te oud om jezelf opnieuw uit te vinden. Zoek je eigen look, ongeacht in welke levensfase je bent. Of je nu jong bent en wilt experimenteren of oud en avontuurlijk bent, gedraag je naar je leeftijd - of juist helemaal niet.

Ontdek: