Model Gwilym, unique look.
Highlights | Momenten

Bereik een unieke uitstraling

#createyourstyle: In de nieuwe campagne viert Schwarzkopf persoonlijkheid en motiveert je om het beste uit jezelf te halen! Als de natuur je zegend met een zeldzame look, dat is geweldig! Schaam je niet, maar wees er trots op, of het nu een ongewoon uiterlijk is of een buitengewone haarkleur zoals model Gwilym. Ontdek welke style geheimen je kunt leren van hem en anderen die hun unieke uiterlijk met trots dragen.

Het beste style advies? Maak je look eigen. Zelfacceptatie en zelfrespect komt vaak later in het leven. Ons model Gwilym had niet altijd de beste ervaring met zijn uiterlijk: "Rood haar is altijd speciaal en uniek. In de jaren 80 en 90 was mijn haarkleur absoluut niet cool. Vandaag ben ik blij met mijn ongewone uiterlijk, want zonder dat zou ik niet zijn wie ik ben. "Als je jong bent, wil je niet anders zijn dan alle anderen, later ga je steeds meer experimenteren en leren om jezelf lief te hebben in het proces. Je kunt tenslotte altijd trots op jezelf zijn en dankbaar voor de unieke eigenschappen die de natuur je heeft gegeven - zoals de volgende voorbeelden laten zien.

Model Gwilym vertelt ons in deze video waarom het belangrijk is om van zijn unieke look te houden:

Een unieke look verovert de modewereld

null

Albino tweeling Lara en Mara Bawar, gefotografeerd door Vinicius Terranova

Albino-tweeling Lara en Mara Bawar hebben precies dat gedaan en de modewereld in hoog tempo veroverd. De Braziliaanse tweelingzussen hebben niet alleen de perfecte modelafmetingen, maar ook een onmiskenbare uitstraling. De ouders van Lara en Mara komen uit West-Afrika en hebben een donkere huidskleur. Vanwege een genetische mutatie die Albinisme veroorzaakt, hebben hun dochters een bleke witte huid. De Zwitserse fotograaf Vinicius Terranova portretteerde de meisjes voor zijn fotoproject "Flores Raras" (zeldzame bloemen). Op de foto's zijn de Albino-tweelingen afgebeeld met hun zwarte zus Sheila (13). Alle drie Bawar-zussen zijn prachtige rolmodellen, vanwege de manier waarop ze omgaan met hun unieke verschillen op zo'n jonge leeftijd. Ze verdienen niet alleen geld door advertenties, ze adverteren zelf ook tolerantie en diversiteit. Uniek zijn is iets om trots op te zijn.

Rood haar: een unieke look

null

Model Gwilym was niet altijd blij met zijn rode haar. Vandaag waardeert hij zijn unieke uiterlijk.

Niet alle ongewone looks hoeven extreem of buitengewoon te zijn. Soms is het genoeg om een zeldzame natuurlijke eigenschap te hebben. Roodharigen zijn bijvoorbeeld uniek, simpelweg vanwege de zeldzaamheid van hun haarkleur, vaak gepaard met een bleke huid en sproeten. Slechts een procent van de wereldbevolking heeft van nature rood haar. Vrouwen met rood haar worden beschouwd als exotische schoonheden en hun unieke uiterlijk fascineert op film en op de catwalk. Veel roodharige rolmodellen en styleiconen bevinden zich in de creatieve industrie, zoals actrice Julianne Moore, supermodel Lily Cole en modeontwerper Vivienne Westwood. Mannelijke vertegenwoordigers van deze fascinerende look zijn Prince Harry, muzikant Ed Sheeran of model Gwilym Pugh.

Natuurlijke versus geverfde roodharigen

null

Een koele bob met franjes brengt het beste in rood haar naar voren.

Veel vrouwen kleuren hun natuurlijke rode haar om een diepere, levendiger kleur te krijgen. Het is ook een geweldige manier om in een andere tint te veranderen. Een kleur of spoeling kan zelfs de glans en glans verbeteren. Blondines zoals actrice Christina Hendricks of brunettes als zanger Florence Welch veranderen zichzelf constant in opvallende ginger schoonheden met behulp van een kleuring. Donker haar krijgt een aantrekkelijke koperen glans met een intense spoeling of kleuring. Er is geen speciale shampoo voor rood haar, maar kleurbeschermingsshampoo voorkomt dat deze gaat vervagen. Of het nu natuurlijk of gekleurd is, het rode pigment is zeer lichtgevoelig.

Ontdek: