Haarstyling | Haarstijl trends voor vrouwen

Eén ster, vijf looks: Hilary Swank

De Amerikaanse actrice Hilary Swank heeft gevoel voor drama in de cinema, maar ook in het echte leven. Haar haarstijl varieert van een ondeugende korte snit tot lange, golvende manen. En elke nieuwe look vertelt ons telkens ook wat over haar gemoedstoestand.

null

Hilary Swank koos voor een romantische look voor haar verschijning op de Screen Actors Guild Awards op 30 januari 2011 in Los Angeles. Sterkapper Robert Vetica was de man achter dit prachtige kapsel.

Vrouwen kiezen vaak voor een radicale verandering na een afgebroken relatie. Toen de Amerikaanse actrice in 2006 scheidde van haar drugsverslaafde echtgenoot Chad Lowe veranderde ze haar stijl van lang naar kort haar. Ze verraste haar fans met een rechte pony met blonde highlights en een jaar later zelfs met een ondeugend goudblond kapsel.

Daarop volgenden achtereenvolgens een nougat-bruine jongensachtige snit, een klassiek asblond pagekopje en zachte schouderlange rode golven. Tot slot verscheen Hilary Swank, net op tijd voor de opening van haar nieuwe psychologische thriller ‘The Resident’ op 17 februari 2011 met een heel romantisch gekruld kapsel. We wachten met spanning wat Hilary’s haar in de toekomst nog zal brengen.

De vijf looks van Hilary Swank