Haarkleuring | Bruin haar

Je haar bruin kleuren en de juiste tint vinden

Je hebt dus besloten om een brunette te worden? Welkom bij de business class haarkleur. Het is belangrijk dat je bruine haarkleur de juiste tint heeft met een perfect rode schakering. De kleur moet harmonieus samengaan met je huidskleur en ogen. Laat al deze verwachtingen redenen zijn om voorzichtig te werk te gaan wanneer je je haar gaat kleuren.

Prachtig diepbruin haar

Prachtig diepbruin haar – Hoe geweldig!

Ben je ervan overtuigd dat Charlotte de enige redelijke persoon is in ‘Sex and the City’?  Vind jij je eigen middenblonde haar toch een beetje saai en wil jij jouw zomervakantie liever dromend onder een palmboom doorbrengen dan balancerend op een surfplank? Als het antwoord “ja” is dan ben je er klaar voor om een brunette te worden. Proficiat, je hebt een prima keuze gemaakt! Bruin haar, vooral wanneer het weelderig is en prachtig gestyled, is typerend voor volwassen elegantie, stijlvol bewustzijn en rijpheid.

Met een permanente haarkleuring of intensieve tintverzorgende behandeling is het kinderspel om van een lichtere haarkleur naar bruin over te gaan. De juiste tint vinden kan echter een “harige” aangelegenheid worden. Middenblond haar dat donkerbruin gekleurd wordt, kan er erg onnatuurlijk uitzien. Het plezier van de nieuwe haarkleur kan wel eens bedorven worden door een groene schijn. De nieuwe veelzijdige haarkleuringen enerzijds en enige terughoudendheid bij de kleurkeuze anderzijds zijn de oplossingen voor deze ellende.

 

Haar Bruin Kleuren: Tips voor Nieuwe Brunettes