Undone look hair for every day
Highlights | Tutorials

Hair trend 2018: Structured Rawness

Coole, draagbare en authentieke kapsels die uw persoonlijkheid benadrukken, zijn in 2018 de trend! Haarexpert Armin Morbach heeft Schwarzkopf Trend Looks 2018 gemaakt, styles die perfect aansluiten bij de campagneslogan #createyourstyle. Deze is ontworpen om elke dag te worden gedragen: Trend Look Structured Rawness - een ongecompliceerde style die vertrouwen uitstraalt

Gestructureerde, zwoele golven of gelikte strengen - "Gestructureerde Rauwheid" is een alledaagse stijl die altijd werkt. "Structured Rawness is een look die je vaak op Instagram ziet. Het is populair omdat het ongecompliceerd is, maar nooit saai ", zegt sterrenstylist Armin Morbach. Zachte golven en gestructureerd haar werken als kuststijl, feestelijke look en zelfs op kantoor - deze look is een allrounder.

Structured Rawness is de perfecte oplossing om je dagelijkse haar een speciale draai te geven. Het beste deel: deze styling is geschikt voor alle lengtes en haartypen. Van kort of kort tot lang haar. Structurerende texturisers zoals mousse, gel of wax worden gebruikt om delen van het haar te vormen en te benadrukken. Vingers, ronde borstels of stijltangen kunnen worden gebruikt om de stijl te boetseren. Stel de afgewerkte look in met haarlak en je bent klaar.

Benieuwd naar de gestructureerde Rawness-look? Kijk hoe Model Taja het ons laat zien hoe je het kunt stylen in deze How-to-video:

Hoe style je de Structured Rawness look

 1. Na het wassen, style je je haar met mousse.
 2. Fohn je haar. 
 3. Maak met de stijltang mooie zachte krullen en vergeet niet om een hittebestendige spray te gebruiken.
 4. Belicht enkele lokken door ze te stylen met balsem. 
 5. Om de look af te maken, gebruik je haarspray om alles in model te houden. Tip: Om een mooie platina blonde kleur te krijgen, zoals het model Taja, kun je je haar kleuren – bijvoorbeeld met de L101 Platinum Blond haarkleuring. Vergeet niet om je gekleurd haar een goede nazorg te geven om zo optimaal de kleur te behouden, gebruik hiervoor de Gliss Kur Total Repair Lijn.
null

Stijl een aantal lokken van je haar om de ultieme Rawness Look te krijgen

null

Voilà: De trendy Rawness Look

Wat maakt de Structured Rawness tot een trendy look:

 1. Was je haar niet dagelijks, maar wel regelmatig. Style het daarna om zo een warrige look te creeren. Dit geeft het een relaxe maar wel groomed look.
 2. Als je haar te zacht aanvoelt en extra grip kan gebruiken, gebruik dan droogshampoo.
 3. Geen perfectie. 'Undone' look betekent juist dat je haar er warrig uit mag zien.

 

Tip: U hebt uw haar gewassen, gekamd en gedroogd? Borstel het niet nog een keer uit, maar werk in plaats daarvan met de warrige lokken. Het ziet er dan nog cooler uit.

3 redenen om van de Structured Rawness trend te houden:

 • Snel stylen. Een groot effect voor weinig moeite.
 • Elke type of lengte haar kan gestyled worden om een warrige look te krijgen.
 • Als je een pak of blouse voor werk aan moet doen, dan geeft deze haarstyle jou een kleine opstandige look - wel op een subtiele manier natuurlijk.
Ontdek: