SK_Professionel_Link_160x31_NL
Trendy Looks 2016

Trendy kapsels voor mannen: mooi haar voor hem

Trendy kapsels voor mannen
Trendy kapsels voor mannen – de frisse look van Johnny, Jake en Justin
© WWD (2) / Getty Images

Vrouwen hebben met wat jaloezie gemerkt dat het haar van mannen sneller groeit dan dat van hen. Daarenboven is het dikker en stabieler – tenminste in hun jonge jaren. Aangezien jonge mannen er niet meer aan denken om het huis uit te gaan zonder een coole haarsnit, stellen we de meest trendy kapsels voor mannen voor.

 • Heb je je haar het liefst sluik, met gel, zoals Guttenberg? Of lang en informeel zoals Johnny Depp? Of gemillimeterd kort zoals George Clooney? Alles is mogelijk, zolang je kapsel er maar netjes uitziet en past bij je persoonlijkheid. Je kapper kan niet enkel je haar knippen, maar je ook helpen de juiste haarstijl te zoeken. We geven je graag wat ideeën voor in het geval dat je nog op zoek bent naar een eigen look.

 • Haarverzorging voor mannen eenvoudig uitgelegd

  Mannen zijn van nature uit praktisch ingesteld. Ze gebruiken graag hun douchegel met hun geprefereerde geur voor hun hele lichaam, ook voor hun haar. Het lijkt de meest efficiënte oplossing, maar volgens ons is het een slecht idee.

  Mannenhaar is in werkelijkheid veeleisend en wil behandeld worden met liefde & zorg. Douchegels bevatten dikwijls detergenten die zowel de huid als het haar uitdrogen. Daarom moeten mannen shampoo gebruiken die met hun haartype overeenstemt. Gebruik, als je fijn haar hebt, een shampoo die volume creëert. Een volle shampoo voor gestresseerd haar werkt het best voor dik golvend haar. Een shampoo voor normaal haar komt van pas als je je haar dagelijks moet wassen. Het mannenhaar krijgt dan de nodige glans, de shampoo verzwaart het haar niet en je hoofdhuid vaart er wel bij.

 • Trendy kapsels voor mannen: mooi haar voor hem.

  Jake Gyllenhaal

  © Getty Images

  Jake Gyllenhaal

  Wat hij ook doet, hij mag zijn mooie ogen niet verbergen. Het kapsel van Jake Gyllenhaal’s is gelaagd en opzij gekamd met een beetje wax. Boven de oren is het haar extra kort geknipt.

  Jim Carrey

  © Getty Images

  Jim Carrey

  De komiek Jim Carrey neemt zichzelf meestal niet te ernstig. Daarom durft hij dit gelaagde en opzij gekamde bobkapsel aan. Het is zo gedurfd als zijn eigen persoonlijkheid.

  Johnny Depp

  © Getty Images

  Johnny Depp

  Johnny Depp is zo cool dat hij zelfs een bob kan dragen. Zijn haar is in ongelijke stappen geknipt en afgewerkt met een beetje stylingcrème.

  Justin Timberlake

  © Getty Images

  Justin Timberlake

  Het extreem korte kapsel van Justin Timberlake’s past perfect bij zijn nerdy brilletje. Deze haarstijl is ideal voor mannen met haar dat van nature golft

  George Clooney

  © Getty Images

  George Clooney

  Je hebt klasse, Mister Clooney! Dit zeer kort gelaagde kapsel staat zijn grijzende haar zeer goed.

  Hugh Grant

  © Getty Images

  Hugh Grant

  Hugh Grant ziet eruit alsof hij net uit bed komt. Hij heeft de juiste stijl voor dit opwaarts gestylde kapsel. Voor deze look mag je haar niet te kort zijn. Gebruik eerder stylingcrème dan stylinggel, anders krijg je stekels als een stekelvarken.

  David Beckham

  © Getty Images

  David Beckham

  Het haar van voetballegende David Beckham  is kort en kan op vele manieren gedragen worden. Het kan in beide richtingen gekamd worden of naar boven worden gestyled met een beetje gel, zoals op de foto het geval is

  Ermenegildo Zegna

  © WWD

  Mannenkapsels op de catwalk: Ermenegildo Zegna

  Het dandy kapsel van Ermenegildo Zegna past perfect bij deze outfit. Het is naar achteren gestyled met gel. Het dekkende haar moet minstens 8 tot 10 cm lang zijn om dit effect te kunnen bekomen.

  Trussardi

  © WWD

  Mannenkapsels op de catwalk: Trussardi

  De modellen van Trussardi wandelen over de catwalk met kapsels met extra lange zijstrepen. Verder is het haar tamelijk kort.

  Pierre Cardin

  © WWD

  Mannenkapsels op de catwalk: Pierre Cardin

  Afhankelijk van de kledij lijkt dit kapsel cool en informeel of een beetje bedreigend. De gel zorgt voor een beetje glans en vorm in dit gemillimeterde haar

  Gianfranco Ferré

  © Getty Images

  Mannenkapsels op de catwalk: Gianfranco Ferré

  Hier zie je een moderne interpretatie van de moptop met extra lange lokken. Een heleboel stylingcrème was nodig om tot dit kapsel van Gianfranco Ferré te komen.

  Michael Kors

  © WWD

  Mannenkapsels op de catwalk: Michael Kors

  Michael Kors is persoonlijk voor gemillimeterd haar. Maar zijn mannelijke modellen gaan meestal de catwalk op met zacht gelaagde kapsels met lang nekhaar. De lokken vallen op het voorhoofd en maken het kapsel buitengewoon hip.

  Banana Republic

  © WWD

  Mannenkapsels op de catwalk: Banana Republic

  Niets is gestyled, niets is burgerlijk. De mannen in de shows van Banana Republic dragen hun haar zoals het groeit. Het luxueuse label gebruikt informele haarstijlen met krullen in combinatie met hun puristische, elegante ontwerpen.