SK_Professionel_Link_160x31_NL
Trendy Looks 2016

Heidi Klum - Een Ster, Vijf Looks

Heidi Klum
© Getty Images

Heidi Klum ziet er altijd aantrekkelijk uit. Welk kapsel ze ook heeft, ze straalt. Dankzij haar dikke blonde haren kan ze met veel kapsels experimenteren, van wilde manen tot klassiek opgestoken. Neem een kijkje!

 • Heidi Klum is succesvol in alles wat ze doet. Haar spontaniteit, haar altijd vrolijke levensstijl maar ook haar veelzijdigheid werken inspirerend voor mensen overal ter wereld. In haarstyling trekt ze werkelijk alle registers open. Momenteel verkiest ze een natuurlijke uitstraling. Ze toonde dit overduidelijk op de Golden Globe Awards dit jaar. Maar Heidi Klum staat in principe open voor om het even welke look. Laat ons samen genieten van Heidi  Klum’s kapselshow!

 • Heidi Klum: Eén Ster, Vijf Looks

  Heidi Klum

  © Getty Images  

  Heidi Klum: Look 1

  Ze heeft een kapsel waarbij het haar strak naar achteren vastgespeld is en toch is haar glimlach warmer dan ooit. Hier zie je haar bij de American Music Awards 2010.

  galerie_2_280x360

     

  Heidi Klum: Look 2

  Na de show van 2010 heeft Heidi Klum op het feestje van Roberto Cavalli in Milaan een eenvoudige paardenstaart met een lange pony

  galerie_3_280x360

     

  Heidi Klum: Look 3

  Onlangs nog in New-York had Heidi Klum een heel professionele uitstraling met een klassiek kapsel. Een hele verandering maar toch erg aantrekkelijk.

  galerie_4_280x360

     

  Heidi Klum: Look 4

  De Emmy Awards van augustus 2010, een evenement dat om glamour vroeg. Met haar strapless jurk en losjes opgestoken kapsel is Heidi Klum hier zeker en vast in geslaagd.

  galerie_5_280x360

     

  Heidi Klum: Look 5

  Ter gelegenheid van ‘Project Runway’ konden we nog één van Heidi’s vele looks bewonderen: ze staat beeldig met de rock&roll kuif.